Siirry sisältöön

Datan suojelu

Voimassa: 2. 2020

Tinecon virallisessa kaupassa henkilökohtaisia ​​tietojasi käytetään vain tässä tietosuojakäytännössä ja käyttöehdoissamme kuvatulla tavalla. Tineco omistaa tällä sivustolla kerätyt tiedot, eikä se koskaan myy tai vuokraa näitä tietoja. Emme jaa sitä muilla tavoilla kuin tässä lausunnossa on kuvattu, ellet anna meille lupaa tehdä niin.


Keräämämme tiedot

Keräämme tietoja, jotka jaat kanssamme, mukaan lukien:

  • Henkilötiedot: "Henkilötiedot" ovat tietoja, joista sinut voidaan tunnistaa henkilökohtaisesti, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Ylläpidämme yhtä tai useampaa tietokantaa henkilötietojesi tallentamiseksi ja voimme säilyttää niitä kohtuudella tarpeen mukaan palvellaksemme sinua ja ylläpitääksemme sivustoa. Keräämämme henkilötiedot riippuvat siitä, miten käytät sivustoa. Henkilötietojesi toimittaminen meille on sinun valintasi. Jos päätät olla antamatta meille tiettyjä henkilötietoja, et ehkä pysty hyödyntämään sivuston tiettyjä ominaisuuksia.
  • Yleiset tiedot: Kun vierailet sivustolla, voimme kerätä erilaisia ​​yleisiä ei-henkilökohtaisia ​​tietoja ("Yleiset tiedot"). Yleisiä tietoja ovat selaintiedot, käyttöjärjestelmätiedot, laitetiedot, TCP-IP-osoite ja päivämäärä, kellonaika, oleskelun kesto ja tietyt sivut, joita käytit vierailusi aikana.
  • Internetin käyttötiedot: Saatamme kerätä tietoja, joita selaimesi lähettää aina, kun käytät Palvelujamme tai kun käytät Palveluita mobiililaitteella tai sen kautta ("Internetin käyttötiedot"). Nämä Internetin käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneesi Internet-protokolla-osoitteen (esim. IP-osoite), selaimen tyypin, selainversion, Palvelujemme sivut, joilla vierailet, vierailusi kellonaika ja päivämäärä, näillä sivuilla käytetty aika, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiset tiedot. Kun käytät Palveluita mobiililaitteella tai sen kautta, nämä Internetin käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten käyttämäsi mobiililaitteen tyypin, mobiililaitteesi yksilöllisen tunnuksen, mobiililaitteesi IP-osoitteen, mobiilikäyttöjärjestelmän, tyypin. käyttämäsi mobiili-Internet-selain, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.
  • Sijaintitiedot: Voimme käyttää ja tallentaa sijaintitietojasi, jos annat meille luvan ("Sijaintitiedot"). Käytämme näitä tietoja tarjotaksemme palveluidemme ominaisuuksia, parantaaksemme ja mukauttaaksemme palveluitamme. Keräämme myös tietokoneesi tai mobiililaitteesi lähde-IP-osoitteen, joka saattaa paljastaa tietokoneesi tai mobiililaitteesi sijainnin, kun käytät verkkosivustoamme. Vaikka voit aina päättää olla jakamatta sijaintitietojasi meille, sinun on suostuttava antamaan tietyn tyyppisiä sijaintitietoja, jos haluat käyttää palveluitamme. Voit ottaa sijaintipalvelut käyttöön tai poistaa ne käytöstä käyttäessäsi Palveluitamme milloin tahansa tietokoneesi tai mobiililaitteesi asetusten kautta.

Automaattisesti kerätyt tiedot

  • Laitteen signaalit: Keräämme tietoja, joita älypuhelimesi, tablettisi tai henkilökohtainen tietokoneesi ("Laitteesi") lähettää tai vastaanottaa räätälöidäksemme Palvelut käyttäjillemme eri alueilla, kuten: maantieteellinen sijainti ja IP-osoitteet. Voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä tällaisten tietojen välittämisen meille säätämällä laitteesi suojaus- ja tietosuoja-asetuksia.
  • Ominaisuudet ja toiminnot: Keräämme älypuhelimesta ja älypuhelimesta tiettyjä tietoja, kuten numeron, mallin, laitteisto- ja ohjelmistoversion, signaalin voimakkuuden, IP-osoitteet ja muut tiedot.
  • Analyysitiedot: Saatamme kerätä analytiikkatietoja tai käyttää kolmannen osapuolen analytiikkatyökaluja, jotka auttavat meitä mittaamaan verkkosivustojen liikenne- ja käyttötrendejä ja ymmärtämään enemmän käyttäjiemme väestötiedoista.]

Evästeet ja IP-osoitteet

Tineco on lujasti sitoutunut asiakkaidemme yksityisyyteen Kun käytät sivustoamme, käytämme IP-osoitettasi palvelimemme ongelmien diagnosoimiseen ja paremman verkkokokemuksen tarjoamiseen. IP-osoitettasi käytetään tunnistamaan sinut ja ostoskorisi sekä keräämään yleisiä demografisia tietoja. Käytämme evästeitä ostoskorisi seuraamiseen ja muihin tarkoituksiin, kuten sivuston personointiin. Evästeet ovat pieni tieto, jonka Internet-selaimesi tallentaa tietokoneesi kiintolevylle. Selaimesi on yleensä asetettu hyväksymään evästeet. Jos asetat selaimesi hylkäämään evästeet, sivusto ei pysty tunnistamaan ostoskoriasi, tiliäsi tai mitään personointia. Emme käytä emmekä voi käyttää evästeitä luottamuksellisten tietojen keräämiseen, jotka voidaan tallentaa kiintolevyllesi. Tineco voi myös käyttää verkkojäljitteitä keinona toimittaa meille evästeitä määrittääkseen, onko verkkosivujamme selattu ja kuinka monta kertaa.

Ulkoiset linkit

Tämä sivusto saattaa sisältää linkkejä muille verkkosivustoille. Tineco ei ole vastuussa muiden sivustojen tietosuojakäytännöistä tai sisällöstä.

Henkilötietosi

Sivustomme käyttää lomakkeita, joiden avulla voit pyytää tietoja, tuotteita ja palveluita. Keräämme yhteystietosi, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, nimen, osoitteet, sähköpostiosoitteet, puhelinnumerot ja taloudelliset tiedot. Kerättyjä tietoja käytetään Tinecon hyödyksi asiakkaille tilaustietojen lähettämiseen, tilausten toteuttamiseen, maksujen käsittelyyn ja keräämiseen, markkinointimateriaalin lähettämiseen yhtiöstämme ja kampanjatarjouksistamme sekä tarvittaessa yhteydenottoon asiakkaisiin tilauksista. Väestö- ja profiilitietoja kerätään myös sivustoillamme. Käytämme näitä tietoja räätälöidäksemme kokemuksiasi sivustollamme, näyttääksemme sinulle sisältöä, josta uskomme saatat olla kiinnostunut, ja näyttääksemme sisältöä mieltymystesi mukaan. Tineco säilyttää henkilötietoja niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä kuvattujen tarkoitusten toteuttamiseksi, ellei sovellettava laki edellytä tai salli pidempää säilytysaikaa.

Lasten tiedot

Sivustomme on tarkoitettu yli 13-vuotiaille. Sivustoamme ei ole suunnattu 13-vuotiaille tai sitä nuoremmille lapsille (tai vastaavan lainkäyttöalueen määräämälle alaikärajalle). Emme tietoisesti kerää henkilötietoja alle 13-vuotiailta lapsilta.

Jos huomaat, että lapsi on antanut meille henkilökohtaisia ​​tietoja ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta, ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietoomme, että alle 13-vuotias lapsi on antanut meille henkilökohtaisia ​​tietoja ilman vanhempien lupaa, ryhdymme toimenpiteisiin poistaaksemme kyseiset tiedot ja sulkeaksemme lapsen käyttäjätilin.

Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat

Voidaksemme tarjota sinulle erityisiä kolmannen osapuolen tukemia palveluita saatamme palkata kolmannen osapuolen suorittamaan toimintoja puolestamme. Esimerkkejä ovat tilausten täyttäminen, pakettien toimittaminen, postin ja sähköpostin lähettäminen, markkinointiavun tarjoaminen, kuten sivustojemme sisällön räätälöinti ja mainosten näyttäminen puolestamme, hakutulosten ja linkkien tarjoaminen sekä luottokorttimaksujen käsittely. Heillä saattaa olla pääsy henkilötietoihisi, joita he tarvitsevat tehtäviensä suorittamiseksi, mutta he eivät saa käyttää niitä muihin tarkoituksiin. Asiakastietoja pidetään Tinecon omaisuutena, ja ne voidaan sellaisenaan siirtää toiselle yritykselle osana Tinecon hankintaa.

Henkilötietojesi muuttaminen tai poistaminen

Jos haluat muokata tai poistaa henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä täällä ja kerro selkeät ohjeet siitä, mitä haluat muuttaa tai poistaa. Vastaamme pyyntöösi viipymättä.

Tilausasetusten muuttaminen

Jos kerrot meille, ettet halua meidän käyttävän henkilökohtaisia ​​tietojasi ottamaan sinuun yhteyttä, Tineco kunnioittaa toiveitasi. Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä, voit muuttaa asetuksiasi, haluatko vastaanottaa tai olla vastaanottamatta sähköpostia tai muita viestejä kirjautumalla sisään tiliisi ja ilmoittamalla kyseiset asetukset "Oma tili" -osiossa.

Voit myös määrätä Tinecoa lopettamaan sähköpostien, uutiskirjeiden tai muiden tietojen lähettämisen seuraamalla sähköpostissa annettuja tilauksen peruutusohjeita. Tineco voi kuitenkin jatkaa henkilötietojesi käyttöä ottaakseen sinuun yhteyttä tilisi huoltoa varten tai muuten lain sallimalla tavalla. Huomaa, että jos käytät useampaa kuin yhtä nimeä tai sähköpostiosoitetta kommunikoidessasi Tinecon kanssa tai käyttämällä Palvelua, voit edelleen vastaanottaa viestejä Tinecolta mihin tahansa nimeen ja/tai sähköpostiosoitteeseen, jota ei ole mainittu kieltäytymispyynnössäsi. < /p>

Vierailijat Yhdysvaltojen ulkopuolelta

Sivustoa isännöidään Yhdysvalloissa. Jos vierailet Sivustolla Yhdysvaltojen ulkopuolelta, tietosi voidaan siirtää, tallentaa ja käsitellä Yhdysvaltoihin tämän tietosuojakäytännön ja sovellettavien Yhdysvaltain lakien mukaisesti. Huomaa, että Yhdysvaltojen tietosuoja- ja muut sovellettavat lait eivät välttämättä ole yhtä kattavia kuin kyseiset lait tai määräykset maassasi tai voivat muuten poiketa maasi tietosuoja- tai kuluttajansuojalaeista. Käyttämällä Sivustoa hyväksyt tietojesi siirtämisen tiloihinmme tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan, kuin se on tarpeen käsittelyn tarkoituksen saavuttamiseksi, ellei sovellettavat lait tai määräykset sitä erityisesti edellytä.

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä tai erityisessä henkilötietoilmoituksessa (jos sovellettavissa) mainittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Esimerkiksi palveluidemme sinulle tarjoamisen aikana (eli ennen tilisi deaktivointia) säilytämme henkilötietosi jatkuvasti. Voidaksemme noudattaa vero-, vakuutus- ja muita kyseisen toimipaikan lakien ja asetusten vaatimuksia, voimme säilyttää tietoja, kuten kuljettajan rekisteröinti, tilaus, valitus niin kauan kuin on tarpeen tilisi deaktivointipäivästä alkaen. Poistamme tai anonymisoimme henkilötietosi ajoissa edellä mainitun säilytysajan päätyttyä.


Tietoturva

Olemme ottaneet käyttöön kohtuulliset suojatoimenpiteet varmistaaksemme, että kerätyt tiedot ovat turvallisia. Ryhdymme myös kohtuullisiin toimiin varmistaaksemme, että kolmannet osapuolet, jotka työskentelevät kanssamme saadakseen sivuston (mukaan lukien sivustolla tarjotut ohjelmistot, sovellukset ja palvelut) sinun saatavillesi, suostuvat suojaamaan henkilötietoja, joita heidän on käytettävä palvellakseen sinua ja kunnioita saamiasi yhteystietoja koskevia mieltymyksiäsi.

Kun lähetät tai muuten välität arkaluontoisia tietojasi (kuten luottokorttisi numeroa) sivustoille tai niiden kautta, arkaluontoiset tietosi salataan ja suojataan SSL:llä, nykyisellä alan standardinmukaisella salausprotokollalla. Kun olet SSL-suojatulla sivulla, joidenkin verkkoselaimien ala- tai yläreunaan ilmestyy kuva suljetusta lukosta. Toinen tapa selvittää, oletko suojatulla sivulla, on tarkistaa sivun URL-osoite tai osoite. (Katso osoiteruutua tai napsauta sivua hiiren kakkospainikkeella ja valitse "Ominaisuudet".) Näillä suojatuilla SSL-salatuilla sivuilla on URL-osoitteet, jotka alkavat "https: //" -osoitteen "http: //" sijaan.

Ymmärrä kuitenkin, että kolmannet osapuolet voivat päästä käsiksi tietoihin ponnisteluistamme huolimatta.Rajoittamatta käyttöehtojemme ja tämän tietosuojakäytännön ehtoja ymmärrät, että emme takaa, että sivuston ja/tai antamiesi tietojen käyttö on yksityistä tai turvallista, emmekä ole vastuussa sinulle mistään yksityisyyden tai turvallisuuden puute, jota saatat kokea. Olet täysin vastuussa varotoimien toteuttamisesta ja tilanteeseesi ja sivuston käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvien turvatoimien tarjoamisesta. Ymmärrät myös, että kaikkia antamiasi tai meidän tai edustajiemme sivuston käytön yhteydessä keräämiä tietoja käytetään käyttöehdoissamme kuvatulla tavalla. Älä käytä sivustoa, jos et hyväksy tässä Tietoturva-osiossa kuvattuja ehtoja.

Kansainväliset tiedonsiirrot

Jotkut henkilötietojesi vastaanottajat sijaitsevat maasi ulkopuolella tai niillä on toimistoja maissa, joissa tietosuojalait voivat tarjota eri suojan tasoa kuin maasi lait. Kun siirrämme henkilötietoja tällaisille vastaanottajille, tarjoamme asianmukaiset suojatoimenpiteet.

Siirrämme henkilötietojasi vain Euroopan talousalueelta (ETA) kolmansiin maihin, esim. ETA:n ulkopuolisiin maihin asianmukaisten suojatoimien perusteella. Kolmansia maita, jotka tarjoavat Euroopan komission mukaan riittävän tietosuojan tason, ovat tällä hetkellä Andorra, Argentiina, Kanada (henkilötietojen suojaa ja sähköisiä asiakirjoja koskevan lain piiriin kuuluville yrityksille), Sveitsi, Färsaaret, Guernsey, Israelin valtio, Mansaari, Japani, Jersey, Uusi-Seelanti ja Uruguay. Yhdysvalloissa olevat vastaanottajat voivat olla osittain sertifioituja EU-U.S. Privacy Shield, jotta kansainväliselle tiedonsiirrolle on olemassa asianmukaiset suojatoimet. Muissa tapauksissa tarjoamme tarvittavat suojatoimet, esim. Euroopan komission hyväksymien tietosuojasopimusten (esim. vakiomuotoiset tietosuojalausekkeet (2010/87 / EU, 2001/497 / EY tai 2004/915 / EY)) kautta vastaanottajien kanssa tai muilla laissa säädetyillä toimenpiteillä . Kopio toteuttamiamme toimenpiteitä koskevista asiakirjoista on saatavilla pyynnöstä.]

Muutokset tietosuojakäytäntöömme

Varaamme oikeuden päivittää tätä tietosuojakäytäntöä vastaamaan ajoittain käytäntöjemme muutoksia julkaisemalla muutokset sivustollamme. Kun julkaisemme muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, tarkistamme "voimaantulopäivämäärän" tämän tietosuojakäytännön yläosassa. Muutettu tietosuojakäytäntö tulee voimaan heti, kun se on julkaistu sivustolla. Jos jatkat sivuston käyttöä muutetun tietosuojakäytännön julkaisemisen jälkeen, hyväksyt sen ja sitoudut siihen. Jos teemme muutoksia, jotka vaikuttavat merkittävästi oikeuksiisi, ilmoitamme sinulle sähköpostitse (lähetetään tililläsi määritettyyn sähköpostiosoitteeseen) tai ilmoituksella tällä sivustolla ennen muutoksen voimaantuloa. Suosittelemme sinua käymään säännöllisesti tällä sivulla saadaksesi viimeisimmät tiedot tietosuojakäytännöistämme. Jos vastustat muutoksia, ainoa keinosi on lopettaa sivuston käyttö.

Oikeudellinen vastuuvapauslauseke

Saatamme luovuttaa henkilökohtaisia ​​tietoja lain niin vaatiessa tai vilpittömässä mielessä, että tällainen toimenpide on tarpeen lain määräysten noudattamiseksi tai verkkosivustollamme tarjotun oikeudellisen prosessin noudattamiseksi. p >.